OFICJALNIE: Nieciecza wygrywa internety. Takiego oświadczenia jeszcze nie było

4 tygodnie temu OFICJALNIE: Nieciecza wygrywa internety. Takiego oświadczenia jeszcze nie było

Bruk-Bet Termalica Nieciecza od dawna błyszczy w sieci. W piątek „Słonie” przeszły jednak same siebie.

Niecieczanie w piątkowy wieczór mierzyli się w Ekstraklasie ze Śląskiem Wrocław. Do przerwy gospodarze przegrywali z przyjezdnymi 1:2 (i tak też się skończyło). Wynik meczu otworzył Marcin Robak, który wykorzystał rzut karny podyktowany za faul Mateusza Kupczaka na Igorsie Tarasovsie. Do remisu dość szybko doprowadził Samuel Štefánik, kończąc zgranie Vlastimira Jovanovicia. Jeszcze w pierwszej połowie Robak strzelił jednak drugiego gola, wykorzystując kolejny rzut karny. W międzyczasie z boiska wyrzucony został gracz Termaliki, Martin Mikovič

Jeszcze w trakcie spotkania na stronie internetowej Niecieczy pojawił się następujący komunikat:

-To co działo się w Niecieczy w pierwszej połowie to piłkarski poker.

Prezes Bruk-Bet Termalica Nieciecza KS

Danuta Witkowska”.

Oświadczenie (nie pierwsze takie autorstwa niecieczan), w którym prezes Witkowska odniosła się najpewniej do pracy sędziów, przejdzie do historii.

Dodajmy, że Termalica zajmuje obecnie piętnaste miejsce w ligowej tabeli. Do bezpiecznej, czternastej lokaty traci punkt.

Bruk-Bet Termalica Nieciecza
TAGI: Oficjalnie Polska Bruk-Bet Termalica Nieciecza
REKLAMA:

Page generated in 0.017 seconds.

© 2004-2018 TRANSFERY.INFO. Wszelkie prawa zastrzeżone.